MasterGlass | over ons
Wie is MasterGlass?

Hallo daar! Ik maak deel uit van het team achter MasterGlass. Sinds het jaar 2016 wijden we ons aan een project dat ons na aan het hart ligt: het recyclen van glazen flessen. In december van het jaar 2018 gaven we onze passie een naam: MasterGlass, met de ondertitel “creative bottle recycling”

Onze zoektocht naar inventieve methoden om glazen flessen nieuw leven in te blazen, houdt nooit op. Momenteel doen we dit door middel van de techniek genaamd ‘bottle slumping’. Deze methode hebben we door de jaren heen verfijnd en tegenwoordig verkopen we onze unieke creaties aan restaurants, winkels en op markten. En sinds augustus 2019 zijn onze producten ook online beschikbaar in onze eigen webshop.

Elk product dat we vervaardigen, is handgemaakt door ons team. Dit betekent dat elk stuk uniek is! Je kunt een keuze maken uit de producten in onze online shop, maar als je een eigen fles hebt die je graag omgetoverd wilt zien in bijvoorbeeld een borrelbakje of een kaasplankje, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.