RETOURVOORWAARDEN

Onderstaande bepalingen hebben alleen betrekking op producten die deel uit maken van ons assortiment in onze webshop. Op zelf ingestuurde flessen gelden deze regels niet.
Ons Retourbeleid

Wij behouden het recht om dit Retourbeleid op elk moment aan te passen. Dit Retourbeleid is voor het laatst aangepast op 16/04/2021.

Wanneer u een product ontvangt is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk aan de hand van de factuur en altijd alvorens het te gebruiken controleert. Als er een fout of probleem optreedt dient dit zo snel mogelijk aan ons te worden doorgegeven, zodat wij dit kunnen uitzoeken.

 

Uw wettelijke rechten

Dit Retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

 

Het recht om te annuleren

U heeft het recht om dit contract binnen 14 dagen en zonder opgaaf van redenen te annuleren.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in ontvangst neemt.

Om uw recht op annuleren uit te oefenen, moet u ons van uw beslissing op de hoogte brengen door middel van een duidelijke verklaring (info@masterglass.eu).

Zorg ervoor dat de artikelen die teruggestuurd worden zich in de originele verpakking bevinden. Ongewenste goederen dienen onbeschadigd te zijn.

 

Effect van de annulering

Als u dit contract annuleert, ontvangt u alle betalingen die wij van u ontvangen hebben van ons terug, inclusief  leveringskosten. Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Wij kunnen een aftrek van de vergoeding maken wegens een vermindering in waarde van de goederen die veroorzaakt is door onnodige hantering door u.

Wij zullen de terugbetaling maken zonder onnodige vertraging en niet later dan:

(a)          14 dagen na de dag waarop wij de geleverde goederen van u ontvangen, of

(b)          (als het sneller is) 14 dagen na de dag waarop u bewijs levert dat u de goederen teruggezonden heeft, of

(c)           Als er geen goederen zijn geleverd, 14 dagen na de dag waarop wij geïnformeerd zijn over uw beslissing om het contract te annuleren.

 

Wij zullen deze terugbetaling verrichten met gebruikmaking van hetzelfde betaalmiddel als door u voor de oorspronkelijke transactie werd gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel heeft ingestemd.  De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

 

Wat moet ik doen als ik een verkeerd product heb ontvangen?

Wij stellen hoge eisen aan het verpakken van de bestellingen maar soms worden er fouten gemaakt. Wij verontschuldigen ons als dit het geval is. Wij zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk en met zo min mogelijk ongemak op te lossen.

Wij zullen elk geval apart bekijken wanneer het retour zenden van producten betreft. In sommige gevallen hebben we misschien meer informatie (zoals foto’s) nodig om te besluiten wat de beste oplossing is. Ons doel is altijd om zo snel mogelijk de beste oplossing te bereiken.

 

Wat moet ik doen als mijn artikel beschadigd is?

Wij doen ons best om schade te voorkomen tijdens het verzenden maar het is mogelijk dat er problemen optreden. Wij bieden onze verontschuldigingen aan als u een beschadigd artikel heeft ontvangen.

Wij willen u vragen de levering niet te weigeren, maar deze aan te nemen en direct contact met ons op te nemen via info@masterglass.eu

 

Hoe meld ik een mogelijke fout aan mijn product?

Wij bieden onze verontschuldigingen aan als u denkt dat er iets mis is met een artikel. Wij nemen klachten in verband met de kwaliteit van onze producten zeer serieus en zullen het probleem zorgvuldig moeten uitzoeken.

Om dit te kunnen doen vragen wij of u contact met ons kunt opnemen via info@masterglass.eu. Lever gegevens over de fout en voeg als het mogelijk is foto’s toe aan het bericht.

 

Hoe kan ik een retourzending regelen?

Neem voordat u iets retour stuurt contact op via info@masterglass.eu. Vermeld daarbij uw ordernummer.

Verpak het artikel alstublieft op een veilige manier en voeg het bestelformulier bij.

Zorg ervoor dat u bewijs van verzending ontvangt wanneer u het artikel retour stuurt. Zonder dit bewijs kunnen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat het artikel verloren raakt tijdens de verzending, geen terugbetaling verwerken of een vervangend artikel toesturen.

Als u om een vervangend artikel heeft gevraagd en dit product niet meer verkrijgbaar is zullen wij het bedrag terugbetalen en op de rekening die gebruikt werd voor de oorspronkelijke aankoop terugstorten.

Elk artikel dat u heeft geaccepteerd en vervolgens terugstuurt is voor uw verantwoordelijkheid totdat het ons magazijn bereikt.  Wij raden aan gebruik te maken van een leverancier die het bedrag van de goederen verzekert.

 

Hoe wordt mijn retourverzending verwerkt?

Wij betalen graag de verzendkosten terug als de retourzending nodig is vanwege onze fout Bijvoorbeeld;

–              Als wij het verkeerde artikel hebben opgestuurd.

–              Als het artikel beschadigd of gebrekkig is (in acht neming dat het handwerk is en geupcyclede producten zijn.

Wij zullen de verzendkosten van artikelen waarover u van gedachte bent veranderd of die u niet langer nodig heeft niet vergoeden. Deze kosten zijn voor u en wij raden aan gebruik te maken van een leverancier die het bedrag van de goederen verzekert.

Wij zullen de verzendkosten niet vergoeden voor artikelen die zijn teruggestuurd wegens een vermeend gebrek of fout en wij dit niet kunnen ontdekken in het testproces. De kosten van het terugsturen van het artikel naar u zijn afhankelijk van het artikel en zullen worden meegedeeld nadat het testproces voltooid is.

 

Klachten

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij de retourzending of vervanging van een artikel hebben behandeld, willen we dit graag horen.
Ons doel is om het probleem voor u op te lossen en wij willen u vragen om contact op te nemen via info@masterglass.eu